Carpaccio de vaca Rubia Gallega madurada, un dels nostres clàssics
Croquetes de Bacallà
Croquetes de escalibada a la brasa
Ou a baixa temperatura amb ceps a la crema i tófona
Pernil Ibéric 5 j amb foccacia de farigola
Surtit de formatges selecció Xerigots
Caneló de rostit amb beixamel trufada
Mar i montanya de carxofes amb llangostins saltejats pernil ibèric 5 j
El calamar de Deliranto unitat
La coca Cook&Travel, res a dir
Els nostres ``nachos`` amb guacamole i llardons
Tiradito de corball amb amanida d'algues fresques
Potetes de calamar a la Andalusa amb salsa Satai
Sushi crispy de Vaca rubia Gallega amb toc de foie
Sushi crispy d'anguia fumada
Sushi Cripy de Tonyina Balfegó
Tartar de tonyina rojo Balfegó amb tempura d'algas
Reina Margarita
Pizza Napolitana amb alberginia y burrata
La clàssica 7 formatges al nostre estil
Pizza Romana de pernil Ibéric 5 j
Pizza Romana amb cherrys agredolços, pesto de fastucs y presa ibèrica curada Romana
``Tacos`` de calamar fregit crustillante amb chpotle
Steak Tartar amb foccacia al AOVE
THE KING, hot dog d'autor amb Frankfurt de Xesc Reina
THE QUEEN, hamburguesa de bou certificat a la brasa
Llenguado a la brasa amb patates fregides
Cua de brau guisat a la antiga amb curry vermell de verduretes
Arros al estil del señoret amb llagostins(Min 2 pax)
FRANCIA.
Chocolate, vainilla, Caramelo 9,50 €
MEXICO.
Maiz, Chocolate y chile 9,20 €
ESPAÑA
Churros con chocolate 9,50 €
BELGICA
Croigofre con confitura y helado 9,40 €
TURKIA
Pasta filo crema de futos secos nata 9,20 €
ITALIA
Mascarpone amarenas 8,80 €
Diseño web: Cloud Estudio
Copyright © 2023 Cook&Travel. Todos los derechos reservados.
WhatsApp us