Carpaccio de vaca Rubia Gallega madurada, un dels nostres clàssics
Croquetes d'escalibada a la brasa
Croquetes de Bacallà
Croquetes de Pernil Ibèric 5 Jotas
Croquetes de Pollastre rostit
Ou a baixa temperatura amb ceps a la crema i tófona
Pernil Ibéric 5 j amb foccacia de farigola
Surtit de formatges selecció Xerigots
El calamar de Deliranto unitat
Orella de porc ibèric crustillant amb la nostra versió del tzatziki
La coca Cook&Travel, res a dir
Les nostres braves fullades
Els nostres ``nachos`` amb guacamole i llardons
Amanida de Burrata amb tomàquet confitat i escuma de Pesto
Amanida César Cook&Travel
Ceviche de llangostins amb lyo crispy maracuyà
Tiradito de corball amb amanida d'algues fresques
Ostres al estil Peruà
Potetes de calamar a la Andalusa amb salsa Satai
Tartar de tonyina vermella Balfegó amb amanida de algues i alvocat
Panipuri de salmó a baixa temperatura amb amanida coleslow
Sushi crispy de Vaca rubia Gallega amb toc de foie
Sushi Cripy de Tonyina Balfegó
Sushi Crispy de Anguila Roset i algues
Reina Margarita
Pizza Napolitana amb alberginia y burrata
Calzone de bolets, ou i papada ibérica a baixa temperatura
La clàssica 7 formatges al nostre estil
Pizza Romana de pernil Ibéric 5 j
La Cherry Tuna, una de les nostres clàsiques pizzes Napolitanes amb tonyina Balfegó i cireres
Pizza Napolitana de papada ibèrica a baixa temperatura, figues i Gorgonzola
Costella de vaca Madurada aprox 1 Kg
Pota de pop cruixent amb truita melosa i mojo verd
Romesquet de peix de llotja amb llagostins cruixents
Porquet al nostre estil pibil amb ``tacos`` de blat
Jarret de vedella melós a baixa temperatura i fumat al mes pur estil Mexicà
Steak Tartar amb foccacia al AOVE
Parpatana de tonyina vermella Balfegó amb alberginia al miso
THE KING, hot dog d'autor amb Frankfurt de Xesc Reina
THE QUEEN, hamburguesa de bou certificat a la brasa
Curri vermell de verduritas amb cua de toro guisat a l'antiga
Rissoto de llagostins de San Carles de la Rápita
Risotto de costella de porc ibéric
Risotto de bolets de temporada amb foie
FRANCIA.
Chocolate, vainilla, Caramelo 9,50 €
THAILANDIA.
Albahaca, cilantro, Maracuyá 8,90 €
MEXICO.
Maiz, Chocolate y chile 9,20 €
CHINA.
Lichi, frutos rojos y rosas 8,80 €
ITALIA.
Café, Mascarpone y cacao 9,40 €
TURQUIA.
Miel, frutos secos y pasta filo 9,20 €
ESPAÑA
Churros con chocolate 9,50 €
BELGICA
Croigofre con confitura y helado 9,40 €
Diseño web: Cloud Estudio
Copyright © 2023 Cook&Travel. Todos los derechos reservados.
WhatsApp us