Carpaccio de vaca Rubia Gallega madurada, un dels nostres clàssics
Patates braves hojaldrades amb escuma d'allioli
Croqutes de pernil ibéric 5 Jotes
Croqutes de pollastre a la brasa
Croqutes d'escalibada a la brasa
Ou a baixa temperatura amb ceps a la crema i tófona
El calamar de Deliranto unitat
Orella de porc ibèric crustillant amb la nostra versió del tzatziki
La coca Cook&Travel, res a dir
Els nostres ``nachos`` amb guacamole i llardons
Amanida César Cook&Travel
Ceviche de llangostins amb lyo crispy maracuyà
Tiradito de corball amb amanida d'algues fresques
Ceviche de Gambot lleugerament rostit amb escuma de moresc
Ostres al estil Peruà
Potetes de calamar a la Andalusa amb salsa Satai
Tartar de tonyina vermella Balfegó amb amanida de algues i alvocat
Panipuri de salmó a baixa temperatura amb amanida coleslow
Sushi crispy de Vaca rubia Gallega amb toc de foie
Sushi Cripy de Tonyina Balfegó
Sushi Crispy de Anguila Roset i algues
Reina Margarita
Pizza Napolitana amb alberginia y burrata
Calzone de bolets, ou i papada ibérica a baixa temperatura
La clàssica 7 formatges al nostre estil
La nostra pizza al més pur estil Napolità amb pernil ibéric 5 Jotes
Profolio Italià de Xai al pastor i pinya al Rom
Profolio Italià en versió de Vittello Tonnatto 2024
Costella de vaca Madurada aprox 1 Kg
Pernil ibèric 5 Jotes amb focaccia aromatitzada a la farigola
Pota de pop cruixent amb truita melosa i mojo verd
Porquet al nostre estil pibil amb ``tacos`` de blat
Jarret de vedella melós a baixa temperatura i fumat
Valley d'or al forn amb pa a la farigola
Rémol rostit amb parmentier cremosa i falsa menière
Steak Tartar amb foccacia al AOVE
Parpatana de tonyina vermella Balfegó amb alberginia al miso
THE KING, hot dog d'autor amb Frankfurt de Xesc Reina
THE QUEEN, hamburguesa de bou certificat a la brasa
Curri vermell de verduritas amb cua de toro guisat a l'antiga
Corball amb romesco Thai
Rissoto de llagostins de San Carles de la Rápita
Risotto de costella de porc ibéric
Risotto de bolets de temporada amb foie
FRANCIA.
Chocolate, vainilla, Caramelo 9,50 €
THAILANDIA.
Albahaca, cilantro, Maracuyá 8,90 €
MEXICO.
Maiz, Chocolate y chile 9,20 €
CHINA.
Lichi, frutos rojos y rosas 8,80 €
ITALIA.
Café, Mascarpone y cacao 9,40 €
TURQUIA.
Miel, frutos secos y pasta filo 9,20 €
ESPAÑA
Churros con chocolate 9,50 €
BELGICA
Chocolate, Gofre, fresas y canela 9,40 €
Diseño web: Cloud Estudio
Copyright © 2023 Cook&Travel. Todos los derechos reservados.
WhatsApp us